Добруджа привлече четирима от шампиона

Вратар, разпределител и две десни крила привлече Добруджа от шампиона Фрегата (Бургас).

Добруджа привлече четирима от шампиона

Четири нови попълнения се присъединиха към мъжкия състав на хандбален клуб Добруджа. Отборът от Добрич се подсили със състезатели на шампиона на България в последните 3 сезона Фрегата (Бургас). Александър Димитров и Стефан Ефтимов вече са обличали жълто-зеления екип. И двамата играят на поста дясно крило. Освен с Фрегата, Александър Димитров е ставал шампион и с Шумен, играл е още и за Спартак (Варна). В Добруджа преминава и един от най-класните хандбалисти на България - разпределителят Йордан Михайлов, който е бивш играч на Шумен, варненските Спартак и Локомотив. В Спартак и Фрегата е играл и вратарят Ивайло Костов.



Припомняме, че Добруджа се раздели с двама хандбалисти от състава, спечелил бронзовите медали в мъжката А хандбална група през изминалия сезон. Станислав Добрев премина в Локомотив (Варна), а Веселин Станков стана треньор в школата на Спартак (Варна).

С привличането на четирима нови от Фрегата на техните места и със запазването на досегашния състав Добруджа отново остава сред основните фаворити в първенството.