Звездите на Барса се забавляват с Шакира

По време на шоуто Шакира изведе на сцената един по един играчите, което предизвика неистовата радост на 95 000 на стадион "Камп Ноу".

Звездите на Барса се забавляват с Шакира
shah_400_300_01Барселона продължава да празнува четвъртия си триумф в Шампионската лига. След традиционната обиколка на града, играчите и феновете се забавляваха заедно с половинката на Жерар Пике - Шакира. Повече от 95 000 се събраха на стадион "Камп Ноу".

По време на шоуто колумбийската певица изведе на сцената един по един играчите, което предизвика неистовата радост на публиката.

"Ние не взимаме допинг, нито пък купуваме съдии. Всичко, което правим, е да играем футбол", каза Пике пред тълпата. Полузащитникът Андрес Иниеста също взе думата: "Сърцето ми казва, че да бъда футболист на Барселона е най-хубавото нещо на света".

Играчът на мача срещу Манчестър Юнайтед Лионел Меси пък изрази надежда, че отборът ще продължи да печели още много трофеи.

"Нямам какво да кажа, освен да ви благодаря за подкрепата през целия сезон. Да живее Барселона, да живее Каталуния", сподели развълнуваният Меси.