Борисов: До 3 години ще върна българите от чужбина

Премиерът Бойко Борисов обеща на среща със земеделци в Гоце Делчев, че за три години ще върне българите от чужбина, след като приключат всички проекти и оправи пътищата в страната.

Борисов: До 3 години ще върна българите от чужбина

"Няма възможност, сили и средства да направи всичко наведнъж. Ако всяко правителство е правило по една магистрала през годините, сега нямаше да има нужда да се строи", каза Борисов, предаде Дарик радио.



"През юли месец започваме двата лота на АМ "Струма", а през 2014 година ще приключим Кресненското дефиле. В Гоцеделчевско ще бъде изграден четирилентов път и тогава от Симитли до Гоце Делчев ще се стига за 40 минути", каза министър-председателят.

 

"Това, което поехме като ангажимент, го изпълнихме. До края на август ще бъдат преведени останалите 35 милиона лева на тютюнопроизводителите", декларира пред земеделските стопани в Гоцеделчевско премиерът Борисов.

 

Борисов не скри, че държавата е намерила трудно парите, но се е уверил, че част от дължимите на тютюнопроизводителите суми, вече са пристигнали по сметките им.

 

Премиерът Борисов и земеделският министър Мирослав Найденов, депутати и активисти на ГЕРБ проведоха близо два часа среща със земеделските производители в Дома на културата в Гоце Делчев.