Джесика Симпсън иска да засенчи Уилям и Кейт

Идолът на милиони тийнейджъри Джесика Симпсън е решила да си върне позагубения блясък, като си спретне сватба, наподобяваща тази на Уилям и Кейт. Интересен факт е, че младоженецът Ерик Джонсън няма да има никакво финансово участие в грандиозното събитие.

Джесика Симпсън иска да засенчи Уилям и Кейт
Певицата Джесика Симпсън си е навила на пръста,че трябва да има сватба, която по разходи да надвишава тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън, пише списание In Touch.

Докато гледала церемонията по телевизията, тя отсякла: „Аз ще ви надмина по всичко."

Приятели на певицата разкриха, че Джесика ще пръсне няколко милиона долара за събитието.

Мястото е избрано - хавайския остров Кауаи. Пръстените за бъдещото семейство ще струват 100 000 долара, билетите за всичките гости - 50 000, прическата и гримът на булката - 25 000, цветята - около 10 000 долара. Хонорарът на сватбения агент ще е 150 000 долара.

Младоженецът Ерик Джонсън, който е бивш състезател по американски футбол, няма да се включи в харчовете, тъй като е безработен. Мнозина подозират в цялата показност PR-ски трик, защото напоследък славата на пълничката Джесика е позалязла. Тя планирала с тържеството отново да се върне на първите страници на лъскавите списания.