Трима се отцепиха от Волен, сред тях е и депутат от Добрич

Трима от "Атака" се отцепиха от парламентарната група. Поводът е несъгласие с действията на ръководството на партията и не искат, когато се каже патриот и националист, да се мисли за "идиот, лумпен, някой, който само се бие".

Трима се отцепиха от Волен, сред тях е и депутат от Добрич
Народният представител от Добрич Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев официално обявиха пред медиите в НС, че напускат Парламентарната група на "Атака".

По думите на Николов тримата категорично се разграничават от случващото се в момента.

„За нас това са недопустими действия, има си цивилизовани начини, така че да не се правят такива екстремистки действия”, каза Николов.

И тримата напуснали групата на "Атака" са наясно, че им предстои тежка битка с Волен Сидеров, защото, по думите им, познават стила на управление на лидерската партия. Въпреки това, те напускат ПГ заради екшъните през последния месец.

Припомняме, че преди сбиването пред столичната джамия хората на Сидеров устроиха скандал на Великден в "Ал. Невски", после на площада в Батак, после протестираха срещу молещите се в джамията в София, а последва и двустранен физически сблъсък между самия лидер на "Атака" и бившия депутат от ДПС Корман Исмаилов.