Агробизнес консултинг откри офис в Добрич

Престижната консултантска компания „Агробизнес консултинг“ отвори свой офис в Добрич. Основна причина за разрастването на фирмата е предоставянето на улеснен достъп и цялостно обслужване за нейните клиенти в Добрич и региона. На официалното откриване, което се проведе на 27 май, присъстваха множество партньори на компанията, представители на бизнеса и местната власт.

Агробизнес консултинг откри офис в Добрич

„За нас е изключително важно да бъдем по-близо до своите партньори в един от най-важните земеделски райони в страната. Възможностите за финансиране са много, а местният бизнес е активен и има желание да инвестира“, коментира изпълнителният директор на фирмата Ивайло Тодоров.




 

Офисът на „Агробизнес Консултинг“ в Добрич е третият в страната след София и Варна. Той се намира в модерната 6-етажна сграда на новооткрития ABC Center, разположен на едно от най-леснодостъпните и комуникативни места в града – кръстовището на булевардите „Добруджа“ и „25-и септември“.

 

Компанията „Агробизнес Консултинг“ EООД е изключително специализирана в изготвянето на проекти за кандидатстване по програмите за европейско финансиране на българското земеделие. Фирмата управлява проекти в сферите на селското стопанство, хранително-вкусовата и преработвателна промишленост. До момента „Агробизнес Консултинг“ има реализирани повече от 360 проекта на обща стойност над 350 млн. лева.