Волен налетя с юмруци на депутат от Добрич

Предаването на БНР „Неделя 150" бе прекъснато заради лидера на „Атака" Волен Сидеров, който в ефир налетя на бой на независимия депутат Корман Исмаилов.

Волен налетя с юмруци на депутат от Добрич
Лидерът на „Атака" Волен Сидеров се замеси в нов скандал, докато опитваше да изясни позицията си за петъчните кръвопролития пред софийската джамия, в които участваха той и сподвижниците му.

Волен скочи на бой в ефира на БНР в предаването „Неделя 150", където негов само словесен опонент трябваше да бъде бившият депутат на ДПС и сега независим - Корман Исмаилов.

Лидерът на „Атака" обаче стана толкова невъздържан в дебата, че се наложи прекъсване на предаването с музика.

Впоследствие водещият Величко Конакчиев заяви в ефир, че е оставил Волен Сидеров като събеседник само под условие да не скача срещу поканените гости все едно той е водещ.

По време на прекъсването Волен само подскача и налетя на Исмаилов. Това не беше ставало и това стана в студиото, обяви водещият на предаването Величко Конакчиев, който изгони Волен от студиото.

Генералният директор на БНР Валерий Тодоров заяви в декларация по повод инцидента, че е недопустимо ефирът на БНР - най-голямата обществена медия в страната, да бъде използван за разпалване на етнически, религиозни и национални вражди.

„Това е гнездо на екстремисти, това не е джамия, не е храм. Седят с ножове там и полицията не прави нищо. Вие сте опасни за цяла Европа и трябва да бъдете озаптен", обърна се Сидеров към Исмаилов, докато все още беше в студиото.

Независимият депутат пък му отвърна, че никой не отива с нож на църква или в джамия.