Богата празнична програма на Великден в Добрич

Община Добрич се е погрижила празничните събития на Великден, 1 май, да съпътстват нашите съграждани през целия ден на пл. "Свобода".

Богата празнична програма на Великден в Добрич

По традиция празникът ще започне от 11.00 ч. с Великденски концерт "Пъстър, шарен Великден" с участието на Танцова студия "Добрич" и Представителен танцов ансамбъл "Добротица" при Младежки център – Добрич с гл. художествен ръководител и хореограф Александър Александров и пом.-хореограф Юри Митев, Младежки танцов фолклорен ансамбъл "Златна Добруджа" при ФСГ "Васил Левски" с гл. художествен ръководител Коста Георгиев и ученици на СОУ "Св. Климент Охридски" с ръководители Светлин Куцаров, Асенка Кулева, Николай Манев, Гергана Димитрова, Христо Христов.



От 16.00 ч. фирма "Фънрайд" ЕООД с управител Стоян Венев със съдействието на Община Добрич ще дари на съгражданите ни великденски козунаци, изработени от Сдружение "Регионален съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в България" – Добрич.

Изненади ще съпътстват и най-малките жители на града в празничния ден. Забавления очакват децата на Добрич от 17.00 ч.

Музикалната програма ще продължи от 18.00 ч. със специалното участие на Виктория Георгиева от Варна – една от любимките на почитателите на X Factor.

С богатата програма от събития Община Добрич пожелава светъл празник на жителите на града.