Областна администрация Добрич разкрива още две работни места по програма „Старт на кариерата”

Министерството на труда и социалната политика стартира допълнителна процедура за набиране на кандидати за работа по програма „Старт на кариерата”

Областна администрация Добрич разкрива още две работни места по програма „Старт на кариерата”

Заявената от Областна администрация – Добрич, квота за две работни места, е одобрена. Първото работно място е в Дирекция „Административно–правно обслужване, финанси и управление на собствеността” с професионално направление  Право - специалност Право. Второто работно място е в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” с посочени професионални направления Икономика, Администрация и управление, и Биологически науки.



Следващата стъпка, която трябва да се предприеме от страна на Областния управител на Добрич, е, да се уведоми Дирекция „Бюро по труда“ Добрич за графика за провеждане на интервюта с желаещите да работят в Областна администрация. Според процедурата, събеседването ще бъде в периода 20.06.2016 г. – 30.06.2016 г.

Крайният срок за подаване на документите в Дирекции „Бюро по труда” е до 20 май 2016 г. Предвижда се заетостта да започне през лятото на 2016 г.