Пряк конкурент гостува в Добрич, Добруджа излиза за трета поредна победа

Призовавам феновете да дойдат на мача в събота и да ни подкрепят и им благодаря, че са с нас на всеки един мач - домакински или гостуване, дори и когато играем много надалеч като в Банско, заяви помощник-треньорът на Добруджа Стефан Славов.

Пряк конкурент гостува в Добрич, Добруджа излиза за трета поредна победа

Две поредни домакинства на преки конкуренти предстоят за футболистите на Добруджа. Тази събота, 16 април, от 17.00 часа в Добрич гостува Локомотив (Мездра), а след седмица жълто-зелените приемат Септември (Симитли).




Добруджа дели 13-ото място в Б група със Спартак (Плевен) с 22 точки. Локомотив (Мездра) е на 15-та позиция с 20.

Подготовката за мача протича нормално, футболистите тренират с настроение след двете поредни победи и се надявам в събота да се поздравим с победа и с добра игра, заяви Стефан Славов. Локомотив (Мездра) има много добри футболисти като единици, голяма част от тях с опит в А група, но като отбор има своите слабости, от които трябва да се възползваме, коментира помощник-треньорът на Добруджа.

Единствено юношеският национал Георги Купенов, който получи контузия на глезена на евроквалификацията с Белгия, ще пропусне мача в събота. Очаква се до 2 седмици преотстъпеният от Ботев (Пловдив) защитник да започне да тренира наравно със своите съотборници. Всички останали футболисти на Добруджа са здрави, наказани няма.