Кико: Оптимист съм за оставането на Добруджа в групата

Призовавам всички фенове на Добруджа за подкрепа в събота и нека създадат отново страхотна атмосфера като на първия мач със Созопол, а ние се надявам да ги зарадваме с победа, заяви капитанът на жълто-зелените.

Кико: Оптимист съм за оставането на Добруджа в групата

Очаквам да покажем много добра игра и да вземе трите точки, които са много важни за нас, след като не тръгнахме по най-добрия начин, коментира Кристиян Димитров предстоящото домакинство на Ботев (Гълъбово). Срещата от 20 кръг на Б група е в събота, 12 март, от 15.30 часа, на стадион "Дружба" в Добрич.



Според капитана на Добруджа причината отборът да вземе само 1 точка в първите два мача за годината е липсата на късмет и опит. Кико обаче смята, че новите попълнения са много добри и е въпрос на време резултатите да дойдат.

Оптимист съм, че Добруджа ще успее да се спаси, заяви Кристиян Димитров. Ще се борим до край, докато има и минимална надежда, заяви капитанът на отбора. Вярвам, че ще успеем да останем в групата, защото всички в отбора се раздават максимално на всяка тренировка и всеки мач, сподели сърцатият футболист на Добруджа.