Кражби в Добрич, Балчик и Албена

Около 13.30 часа вчера в полицията е получено съобщение за извършена кражба по ул. "Поп Богомил" в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на тухлена стена, неизвестен е проникнал в складово помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на два заваръчни апарата. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

Кражби в Добрич, Балчик и Албена

От ОД на МВР съобщават и за извършена кражба от почивна станция във вилна зона Сборно място в град Балчик. Установено е, че за времето от 27 до 30 ноември неизвестен е разбил вратата и е проникнал в сградата. Извършена е кражба на около 32 кв.м. медни ромбовидни плочи за обков. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

Вчера в полицията е получено съобщение и за извършена кражба в Албена. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал последователно в четири апартамента, част от почивна база на територията на курортния комплекс. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 LCD телевизора. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.