Николова ще ни представлява на Първото заседание на КН на Споразумението за партньорство

Областният управител Детелина Николова ще участва в Първото заседание на Комитета за наблюдение на Споразумението за партньорство В столицата.

Николова ще ни представлява на Първото заседание на КН на Споразумението за партньорство

На 27 ноември в София ще се проведе Първото заседание на КН на Споразумението за партньорство за периода 2014-2020 г. По покана на Зам. министър-председателя Томислав Дончев, и в качеството си на член на Комитета за наблюдение, във форума ще вземе участие Областният управител на Добрич.



По програма ще се обсъждат вътрешните правила за организацията на работа на Комитета за наблюдение на Споразумението за партньорство на Република България, очертаващо помощта от Европейските структурни и инвестиционни фондове, за периода 2014-2020 г. 

Ще бъдат представени още Годишен доклад за изпълнението на Националната стратегия за регионално развитие през 2014 г., презентация за финансовото изпълнение на програмите, информация за изпълнението на Комуникационната стратегия, допълнителна информация за изпълнение на програмите от стария програмен период и изпълнение на програмите от новия програмен период.