Свистене на гуми, екстремни спортове и deep house в новото видео на Тафо Великов

Близо 15 000 човека гледаха клипа само в първите 3 дни след премиерата.

Свистене на гуми, екстремни спортове и deep house в новото видео на Тафо Великов

Добрич е известен като музикалната столица на България. Градът ни може да се гордее с едни от най-добрите певци и изпълнители на национално ниво. Добрич обаче има и свой представител в музиката, който е световна класа в своя стил и е получил признание за творчеството си на международно ниво. Станислав Великов, който в нашата редакция е считан за най-талантливия и най-креативния добричлия в музиката, е автор на два албума, а 4 негови песни бяха включени в компилациите Ethnostep на немския лейбъл "Subbass Records" - в тях са подбрани най-добрите песни от цял свят в този стил музика - комбинация от модерно електронно звучене и стари автентични етно мелодии.



Най-новият хит на добричлията е ремиксът на парчето "Run" на френския продуцент Boubou. Премиерата на видеото бе в петък в един от най-популярните промоутърски канали за хаус музика в мрежата - CDeep, които до този момент имат над 230 000 абоната. Видеото се появи благодарение на момчетата от No Crew, които не веднъж ни гостуваха на басс партитата в Добрич. Заснемането и монтажът са на Георги Салпаров. Снимките са правени на 2 места - най-голямата писта на Балканите „Serres Racing Circuit“ в град Серес, Гърция по време на тест драйва на Александър Стоев от „Sofia Karing Ring“, пилот на Рено и републикански шампион, а втрата локация е на Бунарджика Тепе в Пловдив. Момчето, което прави екстремните демонстрации с велосипед е Стоян Костанев от клуб „Крива Спица“, 5-ти при мъжете в ендуро сериите.

Тафо Великов, който твори под псевдонима Digital Nottich, е български денс продуцент и селектор от Добрич, активен в стилове като Trap, Deep House, Electro-House и Dubstep. Сред най-известните му творения са трап парчето „Ass Like That“ и дъбстеп тракът с етно елементи „Gaidastep“. Първият му официален релийз за лейбъл носи името „Truly Wild“ EP, издаден от LCD Records през лятото на 2014 година. „Truly Wild“ EP влиза в класацията на Beatport „Hip-Hop Top 100 Releases“ и се изкача до 40-ата позиция. Той е автор на музиката на един от хитовете на годината - парчето на 100 Кила "100 Гайди".

Който иска да подкрепи лейбъла и артистите, може да закупи парчето от Beatport или iTunes:
https://itunes.apple.com/us/album/run-feat.-angi-single/id1039833150
https://pro.beatport.com/track/run-taffo-velikoff-remix/7085429