Йордан Йорданов: Настъпи моментът за промяна в Добрич

Ние вече започнахме да творим история, резонно това трябва да продължи и в неделя с бленуван от хората исторически момент за града, заяви кандидатът за кмет на Добрич Йордан Йорданов. Той и Детелина Николова от ГЕРБ ще се явят на балотаж в края на тази седмица.

Йордан Йорданов: Настъпи моментът за промяна в Добрич

"Ние направихме една много позитивна и по-различна кампания, кампания към и за хората, ние не просто слушахме техните проблеми - ние ги приехме за наша кауза. Много се радвам, че РБ удвои резултата си в Добрич спрямо изборите миналата година. Радвам се, че хората ни повярваха, че има надежда, че има истинска промяна", сподели кандидатът на Реформаторския блок Йордан Йорданов.



"Моментът за промяна в Добрич настъпи. През последните 12 години градът ни не се развива, а деградира. 10 хиляди семейства напуснаха Добрич за 10 години. Крайно време е за рестарт, за истинско ново начало", заяви Йордан Йорданов.

В град Добрич бе отчетена най-ниската избирателна активност в областта и една от най-ниските за страната. Затова Йорданов отправи своето послание към тези 63% от добричлии, които вчера не участваха във вота: Надежда има! Ако тези хора искат те и техните деца да имат бъдеще в този град, нека да излязат и да гласуват на балотажа.

В неделя е Първи ноември - Ден на народните будители, нека в този ден всички добричлии се събудят и пожелаят промяната, да излязат и да гласуват, призова Йордан Йорданов. Искрено се надявам да се видели в нас лъч надежда, добави той.

Абсолютно невярно е, че ако Добрич има нов кмет, всички служители на общинска администрация и на общинските фирми ще бъдат освободени, коментира Йорданов. Аз нямам никакво намерение за подобни действия, защото там работят хора професионалисти, категоричен е кандидатът за кмет.

Аз съм от Добрич и знам от какво има нужда Добрич, всеки ден съм на улицата, всеки ден съм сред хората и знам, че Добрич има нужда от лидер, който да покаже как градът трябва да се промени. Ако ме изберат за кмет, добричлии ще получат ново модерно управление, прозрачност, електронна община и най-вече отношение, каквото досега не е имало към тях, заяви Йордан Йорданов.