Йордан Йорданов: След 25 октомври няма да се срамувам или страхувам, отново да дойда при вас

Йордан Йорданов, кандидат за кмет на Добрич, се срещна с работещите на кооперативния пазар в Добрич.

Йордан Йорданов: След 25 октомври няма да се срамувам или страхувам, отново да дойда при вас

Дотегна ни от лъжи, вижте в какви условия работим, нормално ли е при закрит пазар, да се пазим от дъжда с чадъри, споделиха производители и търговци. Лицето на един град е неговият пазар, така както изглежда той такова е и състоянието на града, каза Йордан Йорданов. Добрич изглежда по същия начин, уж има покрив, но всичко е пропито с влага, уж се грижат за хората, а никой не обръща внимание на проблемите им, каза Йорданов.



Най-дългогодишният търговец на кооперативния пазар, производител, който от 37 години предлага своята продукция на пазара в Добрич, призова жителите на града да гласуват доверие на младите, защото е крайно време за промяна. „Хората живеят трудно, Данчо”, с тези думи се обърна дамата към кандидата за кмет. Мислете за този град, вие сте неговото бъдеще, той е нашия дом, каза живата история на пазара в Добрич.

Празни обещания няма да правя, наслушали сте се на думи. Единствено ще ви заявя категорично, че след 25 октомври няма да се срамувам или страхувам, отново да дойда при вас, каза Йордан Йорданов.  Той призова за активност при гласуването, за да има Добрич своя шанс за промяна.