Йордан Йорданов: Воля за промяна има, защото искаме Добрич да излезе от негативните класации

Как да задържим младите хора в Добрич, за отговор на този въпрос настояват работещите в “ЗАВН-ДОБРИЧ” АД, на среща с кандидата за кмет Йордан Йорданов.

Йордан Йорданов: Воля за промяна има, защото искаме Добрич да излезе от негативните класации

Тревогата на добричлии е свързана с липсата на перспектива пред младите, затова че бягат от родния град, защото тук не намират реализация. Лошата инфраструктура, безработицата, липсата на воля в сегашното управление да направи града ни привлекателен, всичко това тревожи работещите в добричкото предприятие и те настояха пред кандидатите от Реформаторски блок да спре разделянето на града. 



Воля за промяна има, защото искаме Добрич да излезе от негативните класации, защото искам да остана и да живея в един по-нормален град, категоричен е Йорданов.  „Аз и екипът ми сме предвидили конкретни икономически мерки, които да направят града ни привлекателен за инвеститорите, защото само при наличие на добре платени работни места, младите хора ще останат в Добрич”, допълни кандидатът с номер 1 в интегралната бюлетина. Младите семейства ще останат в Добрич, само ако имат сигурност на работното място и спокойна градска среда, каза Йордан Йорданов.