Йордан Йорданов: Грижата за инфраструктурата е задължение на общината

Йордан Йорданов: Грижата за инфраструктурата е задължение на общината, не бива да разделя хората от един град.

Йордан Йорданов: Грижата за инфраструктурата  е задължение на общината

„Елате да видите къде  играят децата ни”, с тези думи живеещите в квартал Балик поканиха кандидата за кмет Йордан Йорданов. „Нашите деца не са втора категория, а общината не мисли за детски площадки, за междублоковите пространства в кварталите”, допълниха родители. Те изразиха възмущение, че само се говори какво е направено в центъра на града, а за делника на хората, които живеят в периферията, местната власт не мисли. От 12 години кварталите са оставени без грижа и мисъл за живеещите там, това трябва да се промени, каза кандидатът за кмет Йордан Йорданов. Хората споделиха, че битовата престъпност е много голяма, затова приветстват идеята на реформаторите за създаване на общинска полиция.




Проблеми на живеещите в кварталите са много - липсата на тротоари, лоша пътна настилка, неподдържани с години междублокови пространства, обществен транспорт, който не е пригоден за майки с детски колички и хора в неравностойно положение. Най-голямата им болка, е че общината не обръща внимание на детските площадки, където играят децата им. „Вижте как стърчат останали от преди 30 години метални колове, които са не само грозни, но и опасни. На остатъците от детски площадки има по някоя опасна за ползване пързалка. Дори тях не демонтират, за да не пострада някое дете ”, възмутиха се присъстващите.

Деленето на център и периферия да спре. Тази задача  е основна в програмата ни, каза Йорданов. Грижата за инфраструктурата  е задължение на общината, не бива да разделя хората от един град, допълни кандидатът с номер 1 в интегралната бюлетина. 

Йорданов призова присъстващите да гласуват, „За да определим ние бъдещето на Добрич, защото наистина за мен Добрич е нашия град. Добрич е нашето бъдеще”, заяви Йордан Йорданов.