Атанас Атанасов: Диалогът с гражданите е основен приоритет за мен

В рамките на предизборната кампания кандидатът за кмет на Добрич Атанас Атанасов и кандидатите за общински съветници от листата на ПП АТАКА продължиха да се срещат и разговарят с граждани на града.

Атанас Атанасов: Диалогът с гражданите е основен приоритет за мен

На срещата в пенсионерски клуб „Отец Паисий” присъстваха и кандидатите за общински съветници Десислава Димитрова, Явор Георгиев, Илиан Колев,  както и народният представител Калина Балабанова.



Атанасов запозна хората с начина, по който смята да промени общинското управление и да постигне дългочаканата промяна. Той заяви, че в община Добрич трябва се предприемат спешни мерки в сферата на здравеопазването, а именно решаване на проблема с дефицита на кадри и създаване на необходимия потенциал от медицински специалисти.


Атанас Атанасов обеща, че ако бъде избран за кмет на Добрич, задължително ще се погрижи за хората в неравностойно социално положение. Негов приоритет е диалог с гражданите. Така например, всеки месец той и екипът му ще осъществяват срещи с гражданите от различните части на града.

Също така, пенсионерите изразиха пред националистите обидата си от състоянието, в което се намират жилищните комплекси и улиците в покрайнините на Добрич. Неправомерното разпределение на социални помощи, липсата на градски транспорт, неподдържаните градинки и подлези, импровизираните сметища между блоковите пространства и окаяното състояние на спирките в района, бяха само част от коментираните теми по време на срещата.

Посещението на Атанас Атанасов завърши с много благодарности от страна на домакините и обещание да гласуват с бюлетина номер 10 на предстоящите избори на 25 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!