Добруджа е домакин на Левски (София)

Мачът е тази събота, 17 октомври, от 16.00 часа в зала "Русалка".

Добруджа е домакин на Левски (София)

В мач от третия кръг на мъжката А хандбална група Добруджа е домакин на Левски (София). Срещата е тази събота от 16.00 часа в зала "Русалка" в Добрич. Входът за зрителите е свободен.



Добруджа е с пълен актив от 4 точки след 2 категорични победи над Левски (град Левски) и Локомотив (Горна Оряховица). Новакът в групата Левски (София) има 1 точка, след загуба от Фрегата в Бургас с 30:22, 12:12 на полувремето и равенство със Спартак (Варна) - 26:26.

Подготовката протича нормално, няма контузени хандбалисти, готвим се в добро настроение след силния старт на сезона, сподели Георги Андреев - президент и треньор на ХК Добруджа. Очаква ни труден мач, но нашата цел е да се възползваме макисмално от програмата и да запишем трета поредна домакинска победа, добави той. Според Андреев мачът в събота ще бъде най-сериозното изпитание за Добруджа от началото на сезона.

Двама бивши хандбалисти на Добруджа в събота ще защитават синия екип - дългогодишният вратар на добричлии Явор Иванов и пивотът Марио Янчев.