АТАКА ще работи в подкрепа на местния бизнес

Това заяви кандидатът за кмет от АТАКА Атанас Атанасов на среща с фирма „Акумпласт”. На нея присъстваха и кандидатите за общински съветници Десислава Димитрова и Георги Иванов, както и народният представител Калина Балабанова.

АТАКА ще работи в подкрепа на местния бизнес

Националистите обсъдиха наболели въпроси, засягащи развитието и бъдещето на Добрич, връщането му в позициите на развиващ се и преуспял град. Атанасов твърдо застъпи позицията, че Общината трябва да работи в подкрепа на местния бизнес. „Местните фирми трябва да са с предимство при провеждането на обществени поръчки. От 8 години се боря да се въведе задължително условие поне 60% от заетите лица по изпълнението, да са от Добрич”, заяви националистът.

Атанасов представи концепцията си за създаване на марка „Произведено в Добрич”.



„Община Добрич трябва да създаде публичен регистър на всички продукти, стоки и услуги с произход град Добрич. Всички фирми, доказали произход, ще имат право да поставят марката „Произведено в Добрич” на своите продукти. По този начин ще стимулираме гражданите да купуват и ползват местни стоки и услуги. Като общински съветници от АТАКА сме предлагали това не веднъж, но за съжаление не намерихме подкрепа”, сподели кандидат кметът.

На въпрос от служителите, Атанас Атанасов обяви, че ще се бори за равнопоставеност при отделянето на финансови средства от бюджета за различните спортни клубове и за масовия спорт, както и за допълнително стимулиране на изявени спортни отбори от общинските училища.

Националистите обявиха, че ще продължат да са на разположение на гражданите и могат всеки ден да бъдат намерени на предизборната им шатра на центъра.

На местните избори на 25 октомври може да гласувате за Атанас Атанасов за кмет на Добрич и за общинксите съветници от листата на ПП АТАКА с номер 10 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!