Второ място във Варна за "Unstoppable" - Добрич, Кристиан Митев - шампион на забивки

Поредните си успехи постигна новият баскетболен отбор на Добрич. Мъжкият състав на "Unstoppable" се представи отлично на турнирите в Габрово и Варна в края на седмицата.

Второ място във Варна за "Unstoppable" - Добрич, Кристиан Митев - шампион на забивки



В меката на баскетбола във Варна - двора на икономическата гимназия, вчера се проведе турнир по стрийт баскет 3х3, организиран от местната община. Участваха 12 отбора - 11 от Варна и "Unstoppable" от Добрич. Тимът от нашия град отново се намеси решително в битката за призовите места и шест варненски отбора трябваше да преглътнат загубата от гостите от Добрич. "Unstoppable" допусна поражение на финала и завърши на второ място в крайното класиране, което е пореден успех за клуба и за добричкия баскетбол.

В рамките на състезанието във Варна се проведе и атрактивен турнир по забивки, който бе спечелен от летящия добричлия Кристиан Митев от БК "Unstoppable".

Загубата на финала в много голяма степен се дължи на натрупаната умора в баскетболистите от Добрич. Те пътуваха за Варна директно от Габрово, където участваха на тридневния турнир за купата на Община Габрово "Христо Донков". Участваха 8 отбора от цялата страна. Добричлии загубиха от домакините "Габрово" и от столичния "Кучетата от Младост", а победиха бъдещия финалист в състезанието "Ботев" - Враца, но това не бе достатъчно за класиране на 1/2-финалите.