Димчо Ненов подаде оставка

Старши треньорът на Добруджа пое отговорността за шестте поредни загуби в първенството.

Димчо Ненов подаде оставка

Според Димчо Ненов в тази ситуация отборът се нуждае от промяна и от нов човек на треньорския пост. Затова той ще внесе оставката си пред ръководството на клуба. Той обяви решението си след загубата от Банско с 1:2 в Добрич, която е шеста поредна за жълто-зелените в първенството и изпрати отбора на предпоследното място в Б група. Тъй като следващият официален мач на Добруджа е още в сряда - гостуването на Вихър (Строево) за купата, Димчо Ненов обеща, че ще продължи да изпълнява ангажиментите си до намирането на нов наставник.



В последните минути на мача с Банско, при 1:2 за гостите, агитката на Добруджа дълго скандира името на старши треньора.

Благодаря им за прекалено голямото доверие към мен, благодаря им за подкрепата, коментира този факт Димчо Ненов. Той обаче смята, че щом отборът трупа загуби, значи не се справя с работата си и следва да напусне.

Липсата на изпълнителния директор Светослав Петров е осезаема - с тези думи старши треньорът на Добруджа коментира дали в отбора има и организационни проблеми.

След като стана ясно решението на треньора, феновете на Добруджа отново изразиха своята пълна подкрепа към него, като смятат, че той няма вина за слабите резултати и желаят Димчо Ненов да продължи да води отбора. От жълто-зелената агитка настояват ръководството на клуба да поеме отговорност и да вземе мерки за излизане от кризата.