Тодор Колев няма да играе за Добруджа, сериозни кадрови проблеми налегнаха отбора

Футболистите трябва да осъзнаят, че Добруджа я е имало и без нас, ще я има и след нас, всеки трябва да докаже мястото си в отбора сега и заедно да излезем от кризата, като заиграем по-добре, заяви старши треньорът Димчо Ненов.

Тодор Колев няма да играе за Добруджа, сериозни кадрови проблеми налегнаха отбора

Добруджа не успя да картотекира опитния централен нападател Тодор Колев, заради документални изисквания. Бившият футболист на Левски и Славия днес направи последната си тренира на "Дружба", тъй като повече опити за картотекирането му няма да има.



Имаме нужда от специалист, запознат с футболните въпроси, в ръкодоството, който знае и може да действа в такава ситуация, обясни старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Наред с този пореден психолигически удар върху отбора, той трябва да се справя и със сериозни кадрови проблеми. Наказани няма, но трима контузени пропускат гостуването на Оборище в Панагюрище - Николай Илиев, Даниел Генов и Костадин Ничев. Само голмайсторът от предсезонната подготока има шанс да се завърне в състава до домакинството на Банско след седмица.

Въпреки че трудно ще събере пълна група за мача в събота, Димчо Ненов изрази умерен оптимизъм. Той очаква отборът да изглежда по-добре физически, след добрата подготовка през двуседмичната пауза. Надявам се на добър резултат срещу Оборище - отбор, който постига резултати, има качествени футболисти и голям потенциал, коментира наставникът на жълто-зелените.

След наказания, съответно за една и три срещи, в състава се завръщат двама много важни състезатели - вратарят Димитър Илиев и сърцатият капитан на Добруджа Кристиян Димитров.

В събота, 12 септември, от 17.00 часа Добруджа гостува на Оборище. Мачът в Панагюрище е от 7 кръг на Б група. Отборът от Добрич е на 14-то място с 4 точки, спечелени още в първите два мача. Новакът Оборище е четвърти с 11 точки.