Времето в четвъртък

НИМХ: Утре ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността в следобедните часове, максималните температури ще са между 31° и 36°

Времето в четвъртък

През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно, а над източните райони ще има значителна ниска облачност. През деня ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността в следобедните часове. На отделни места, главно в планинските райони на Западна България, ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 31° и 36°, съобщиха за Агенция "Фокус" от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН), дежурният синоптик Боряна Маркова.



В сутрешните часове по Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са 26°-28°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 25°-27°, съобщава Агенция "Фокус".