15-годишен талант влиза в групата на Добруджа за следващия мач

Сериозни кадрови проблеми налегнаха Добруджа преди домакинството на Локомотив (Горна Оряховица) - двама наказани и двама контузени ще пропуснат срещата.

15-годишен талант влиза в групата на Добруджа за следващия мач

Радостин Симеонов, който след месец ще навърши 16 години, ще бъде втори вратар в мача срещу Локомотив (Горна Оряховица) в събота. От лятото той тренира с мъжкия състав на Добруджа, записа неофициален дебют за първия тим в летните контроли, а сега за първи път ще бъде включен в групата за мач от първенството.



Димитър Илиев, който прави много силен сезон на вратата на Добруджа, е наказан за една среща, заради получения червен картон в последната минута на двубоя срещу Ботев в Гълъбово преди 3 дни. Така за домакинството на Локомотив (Горна Оряховица) на този пост ще се разчита на Павел Петков и на младия и много талантлив Радостин Симеонов, който заслужи тази възможност, защото тренира с голямо желание и има сериозни амбиции за футболна кариера.

Заради наказание мача в събота ще пропусне и капитанът Кристиян Димитров. Това е третият, последен мач, за който той е лишен от право да играе.

Николай Илиев, който не бе в състава за гостуването на Ботев, все още лекува контузия в коляното и няма да бъде готов за игра тази седмица. Старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов няма да може да разчита и на Даниел Генов, който получи удар в глезена още в първите минути на мача в Гълъбово и бе принудително заменен.

Добрата новина от лагера на жълто-зелените е, че травмата на Тодор Колев вече отшумява и тази седмица той тренира със съотборниците си. Той пропусна последния мач на Добруджа, но се очаква да бъде напълно готов да излезе срещу Локомотив (Горна Оряховица). Мачът е в събота, 29 август, от 18.00 часа на стадион "Дружба" в Добрич.