Завършиха заниманията на Летен детски клуб "Играй и учи"

Днес завършиха заниманията на Летен детски клуб „Играй и учи” при Регионална библиотека „Дора Габе” - Добрич.

Завършиха заниманията на Летен детски клуб "Играй и учи"



Последното лятно занимание в библиотеката започна със създаване на обща рисунка от участниците. Всяко дете постави боядисано в различен цвят боя пръстче „по жицата”, като дорисува своето птиченце. Както прелетните птици се събират в края на лятото преди да отлетят, така и малчуганите от библиотечния клуб се събраха заедно, за да отбележат завършването на заниманията. Общата рисунка постави началото на изложба от сътвореното от децата през лятото.

Срещата продължи с весел купон, стихове, песни, танци и игри. Директорът на библиотеката Невяна Христова благодари на децата за избора на среда за приятно прекарване на лятната ваканция, за проявеното творчество и любознателност по време на разнообразните прояви, за това, че посещават библиотеката и извън клуба. Участниците получиха подаръци и лакомства.

През трите месеца, в които се провеждаха заниманията на клуба, децата събираха пластмасови капачки по проекта Bulgaria Cap Project, които ще бъдат предадени в най-близкия до библиотеката пункт.

С пожелание за успешна нова учебна година и до нови срещи библиотекарите от сектор „Работа с деца” се разделиха с децата.