Кметът на Добрич поздрави шампионката по плуване Станислава Сарандева

Кметът на Добрич Детелина Николова изпрати поздравителен адрес до Станислава Сарандева, която спечели златен медал на републиканското първенство по плуване за деца до 12 г.

Кметът на Добрич поздрави шампионката по плуване Станислава Сарандева

"С голямо удоволствие и възхищение  изразявам всеобщата радост за поредния ти успех, който ни кара да запечатаме този миг и да адмирираме пред твоя талант и изключително спортно майсторство. Като кмет на Добрич се гордея, че на тази крехка възраст, ти спечели сърцата на всички българи, които знаят как се обича България и милеят за всеки успех и завоевания.

Нека и занапред продължиш да ни радваш с твоите постижения по плуване, да допринесеш много за развитието на спорта в България и да прославяш името добруджанско.

На теб, твоето семейство и твоите треньори пожелавам да продължите със същия дух да защитавате добруджанската школа по плуване, да бъдете здрави и заобиколени от добри хора по всички пътища на живота", заявява кметът.



Припомняме, че Станислава Сарандева от СКПС "Добруджа" - Добрич спечели националната титла при момичетата до 12 години на 50 метра свободен стил. На първенството на България тя завоюва общо 3 медала. Освен златния на 50 метра, тя спечели сребърен на 100 метра свободен стил и бронзов на 200 метра в същата дисциплина.