Кметът покани феновете на среща

Кметът на Добрич Детелина Николова отправи покана към футболните запалянковци за среща в малката заседателна зала на Община Добрич на 18 ноември, четвъртък, от 14.30 часа.

На разговора, както пожелаха феновете, ще присъстват и общински съветници от спортната комисия. Единствено народният представител Румен Иванов, към когото агитката на Добруджа също бе отправила покана да присъства на дебата, няма да участва в срещата, поради служебните си ангажиментите през седмицата в парламента.

Поводът за срещата е, че агитката на Добруджа не припознава настоящия клуб с това има за своя отбор и желае реално обединение с автентичния клуб, който преди година и половина Община Добрич закупи изцяло. От началото на новия сезон колоритната жълто-зелена агитка не углася с песните си стадион Дружба и пожела ситуацията да бъде изяснена на среща с общината.

От своя страна пък днес кметът Детелина Николова коментира, че някой се опитва да създава настроение сред тези предимно млади хора и в четвъртък тя ще разясни пред тях действията на Община Добрич по отношение на футбола.