Не Барселона изпусна Купата на краля, а Реал (видео)

Куриозна случка провали радостта на футболистите на Реал (Мадрид), които снощи за пръв път от 18 години спечелиха Купата на краля. Е, явно добре са си били без нея, тъй като по време на триумфалното шествие в клубния автобус, Серхио Рамос просто я... изпусна.

Защитникът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос направи немислимото - изтърва абсолютно буквално трофея Купата на краля пред погледите на хилядите почитатели на „белия балет", струпали се да поздравят своите любимци с победата над вечния враг Барселона. По време на триумфалното завръщане в Мадрид от „Местая" с минимална скорост на клубния автобус, играчите се бяха струпали на открития му покрив и заслужено се радваха под вдъхновените погледи на своите привърженици.

За ужас на всички обаче в един момент, докато Купата бе в ръцете на Серхио Рамос, тя просто полетя надолу и се приземи пред гумите на автобуса, като предизвика няколко секунди пълно недоумение у наблюдаващите какво се случва. Е, в крайна сметка се намесиха близкостоящи полицаи, които подадоха трофея на слезлия шофьор и шествието си продължи по пътя... но вече не толкова възторжено.


<iframe title="YouTube video player" width="600" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/zuJfIy9IlhQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Не Барселона изпусна Купата на краля, а Реал (видео)