Момиче от Добрич спечели танцовата битка във Варна

Дани, която съвсем наскоро навърши 11 години, спечели в категорията за деца до 13 години.

Момиче от Добрич спечели танцовата битка във Варна

Щастливата победителка и гордата с успеха й Миглена Георгиева - създател, ръководител и хореограф на NNS Crew



Grand Mall - Варна, който тези дни празнува своята пета годишнина, бе домакин на танцовата провокация Street Dance Battle. Най-популярното денс състезание във Варна събра хиляди зрители, които се насладиха на танцовата битка и на изпълненията на Ice Cream, DJ Happy, N.A.S.O. и Криско.

Танцовата битка протече при строг регламент в 3 категории и за пръв път с международно участие. Рекорден брой участници - общо 92, се включиха в състезанието.

Представителката на NNS crew Даниел Павлинова Иванова грабна първото място в нейната категория - за деца до 13 години Battle 1 vs 1 All Styles Kids edition. Дани е хип-хоп и брейк танцьор и впечатли журито със своите умения и в двата стила. Тя бе наградена с красива купа и 30 билета за кино в мола във Варна.

През месец май Дани навърши 11 години. Започва да тренира хип-хоп преди 4 - когато е била на 7. Треньорите й Миглена Георгиева и Калоян Митев забелязват, че тя има данни и заложби за брейк танци. В началото скришом, а в последствие със знанието на родителите й, Дани започва да тренира и брейк. Скоро след това тя вече с успех участва на танцови битки. Дани е носител на много общи награди с NNS crew и бе част от групата, достигнала до самия финал на "България търси талант". През тази година момичето от Добрич участва и на световно известното състезание Redbull BC One, на квалификациите в София. Дани има сестричка близначка - Емили, която също танцува хип-хоп.