Димчо Ненов: Шапка свалям на момчетата!

Не е нормално през март да имаме два мача, а през април - 6, смята старши треньорът на Добруджа.

Димчо Ненов: Шапка свалям на момчетата!

Шапка свалям на момчетата - това бяха първите думи на пресконференцията след победата над Локомотив (Мездра) на старши треньора на Добруджа Димчо Ненов. Той похвали своите футболисти, че са превъзмогнали умората и са се преборили мъжки за трите точки. 6 мача за 21 дни в Б група е геноцид спрямо играчите, заяви Димчо Ненов. Не е нормално през март да имаме 2 мача, а за 21 дни през април - 6, смята старши треньорът на Добруджа. Позволих си да коментирам тази тема, защото победихме - ако бяхме загубили, нямаше да търся оправдание в програмата, поясни Димчо Ненов.




Той обясни, че и трите смени на мача с Локомотив (Мездра), спечелен на стадион "Дружба" в Добрич с 2:1, са били принудителни. Даниел Генов на почивката е имал проблемите с дишането, заради възпалени сливици, а Георги Димитров и Николай Петров са били замемени заради травми. Очаква се защитникът Младен Димитров, който при гостуването на Пирин (Разлог) не бе включен в групата, заради контузия, а вчера срещу Локомотив (Мездра) остана резерва, да бъде напълно възстановен и готов за игра до сряда, когато Добруджа гостува на Локомотив (Горна Оряховица).

Надявам се победата над Локомотив (Мездра) да даде нужното самочувствие на футболистите, те да се успокоят и да си повярват, защото ни чакат два тежки мача през следващата седмица - срещу Локомотив (Горна Оряховица) и Пирин (Благоевград), завърши Димчо Ненов.