Обраха магазини в Балчик, Каварна и Житен

На 20 март, около 04.50 часа, в полицията е получено съобщение от оператор на частна охранителна фирма за извършена кражба от търговски обект по ул. "Черно море" в град Балчик. Установено е, че чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в магазина. Откраднати са 10 мобилни телефона, два преносими компютъра и два таблета. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

Обраха магазини в Балчик, Каварна и Житен

Извършена е кражба и от търговски обект на ул. "България" в град Каварна. Между 19.00 часа на 19 март и 07.30 часа на 20 март чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в него. Извършена е кражба на девет лаптопа. Обектът е охраняван от частна охранителна фирма. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.



Около 06.30 часа вчера в полицията е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект в село Житен, община Генерал Тошево. Установено е, че за времето от 17.00 часа на 19 март до 06.30 часа на 20 март неизвестен е проникнал с взлом в магазина. Взети са хранителни продукти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.