Бойко я целуна и й благодари

Христина Янчева се оказа депутатката, която се осмели да пише петица на премиера за работата му. Вместо да я смъмри пък, тоя целуна и й благодари.

Бойко я целуна и й благодари
Той просто ме целуна и ми каза благодаря! Така депутатката, която единствена от всички в ГЕРБ се осмели да оцени с 5-ица работата на премиера Бойко Борисов, обясни реакцията на лидера си след като разбрал, че тя е смелчагата. Най-известната народна представителка от миналия вторник насам се оказа Христина Янчева от Плевен.

Пред журналистите тя обясни, че е писала петица на шефа си заради липсата на комуникация в правителството и между министрите и депутатите.

Янчева разказа още, че не се е осмелила да си признае във вторник пред Борисов, че тя е строгата му съдница. Днес обаче събрала сили и му се разкрила. "Тогава не му признах, но сега му признах и директно ме извади пред вас", каза тя на репортерите.

Според нея Борисов не й е ядосан от петицата. "На никой в МС не съм писала шест, най-високата оценка е на премиера и тя е пет. Мисля, че могат да работят повече", каза още смелата депутатка.

Тя призна, че е писала и двойки, но не пожела да издаде на кой.