Рускиня получавала пари от Берлускони заради добротата си

Берлускони не трябва да плаща за секс, тъй като е красив и сексуален мъж, който се харесва на жените, твърди руски екс-модел от неговото обкръжение.

Рускиня получавала пари от Берлускони заради добротата си
Родената във Воронеж 29-годишна  Раиса Скоркина твърди, че никога не е имала интимни отношения със Силвио Берлускони. Журналистите от руския вестник "Комсомольская правда", които публикуват разговор с бившия модел разказват, че първоначално тя им отказала с обяснението, че взема за интервю 10 хиляди евро.

Едва след като научила, че от вестника вече са разговаряли с майка й, приела да отговори на въпросите им.

Скоркина разказала, че често гостува на италианския премиер с когото били "близки приятели". Тя признава, че Берлускони и е давал пари, но не за секс.

Според нейната версия парите и подаръците тя получавала тъй като "Силвио ме уважава, защото съм добра и порядъчна".

В Италия Раиса попаднала едва 17 годишна, три години работила като модел в Милано. След това получила покана за работа в телевизия .

Първата й среща с Берлускони била през 2004 година на благотворителна вечеря в Сардиния.

По думите на Скоркина, когато видяла премиера в "корема й запърхали пеперуди", защото той бил "необикновен красавец".

Тогава те си разменили телефоните и до ден днешен тя няма връзка с други мъже, "заради Силвио".

Раиса е убедена, че Берлускони, "който помага на бедните момичета" само поради душевната си доброта, е жертва на политически заговор.

Руската красавица подчертава в интервюто, че на Берлускони не му се налага да плаща за секс, тъй като той е красив и сексапилен мъж, който се харесва на жените.

Името на Скоркина се свързва с оргиите в неговите вили. Запис на неин телефонен разговор с италианския премиер  беше пулбикуван на 6 април тази година.

На 26 септември миналата година тя позвънила на Берлускони и изчуруликва в слушалката:

"Любов моя, свърши ми бензина".

Отаначало той не разбрал за какво точно става дума, но след секунди отговаря: «А, разбирам...Добре, ще кажа на Спинели". Джузепе Спинели е личният счетоводител на Берлускони, който, според прокуратурата е изплатил на любовниците му стотици хиляди евро.

В същия ден, пак в разговор записан от следствието, Скоркина се обадила на Спинели и, след като го информирала, че е говорила с "шефа за бензина" го пита: "Нали ме разбра?"

Независимо от очевидните улики, Скоркина твърди, че никога не е искала нещо от Берлускони.

Разговорът за "бензина" тя обяснява с това, че двамата с премиера си общуват с помощта на "разни смешни думи, които другите не разбират".

"И ако той иска да помага или да издържа някого-това си е негова лична работа, какво толкова?", попитала журналистите Скоркина.