Търсят военни за механизирания батальон във Враца

Дирекция “Бюро по труда” – Добрич разполага с информация за провеждане на конкурс за войнишки длъжности в 10-ти отделен механизиран батальон - Враца

Търсят военни за механизирания батальон във Враца

За войнишките длъжности могат да кандидатстват лица, със средно или по-високо образование, но да не са по-възрастни от 32 години /47 години – за лица изпълнявали военна служба не по-късно от преди 5 години/. Кандидатите трябва да са годни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията и срещу тях да няма образувано наказателно производство. Също така е необходимо да имат само българско гражданство, да не са уволнявани дисциплинарно от военна служба, да покриват нормативите за физическа годност и да са психологически  пригодни.




Крайният срок за набиране на кандидати е 26 февруари 2015 година. Образци от формулярите и подробностите за  кандидатстване са изложени в Областен военен отдел - Добрич, ул. “Добруджа” № 4, където се подават и необходимите документи. За информация може да се ползва и сайт на Централно военно окръжие.