4 дни тест драйв на Пежо в Добрич

Център Peugeot - Добрич организира представяне и изпитателно кормуване на най-новите модели - 508 и 308SW.

4 дни тест драйв на Пежо в Добрич

Събитието ще се проведе между 29 октомври и 1 ноември в център Peugeot - Добрич, синята сграда на изхода на Добрич в посока Варна. От сряда до петък тест драйвът на Peugeot 508 и Peugeot 308SW ще бъде от 9 до 18 часа, а в събота - от 9 до 14 часа. Допълнителна информация може да получите на телефони 058/690 138; 087 999 89 55; 087 999 89 51. 



През тези 4 дни освен новите модели, център Peugeot - Добрич ще предложи и оказионни автомобили с позната сервизна история и възможност за лизинг.

Ето и повече информация за новите модели на Пежо:

Новото Peugeot 308

По-компактен, по-икономичен, по-екологичен, по-симпатичен и по-лек от своя предшественик, но с увеличен обем на багажника, подобрена возия и управление. Новост са и светлодиодните фарове, които за пръв път се появяват в този сегмент.

Интериорът също има какво ново да предложи. Усвоена е философията i-cockpit, с head-up дисплей и спортен волан. Върху централната конзола е разположен голям 9,7 инчов екран, който заменя част от стандартните бутони по таблото.

Колата е избрана за автомобил на годината за 2014-та в Европа с рекордно нисък разход на гориво от 2,85 л. на 100 км.

Новото Peugeot 308 SW

Център Peugeot Добрич организира изпитателно кормуване и на новото, елегантно, стилно изглеждащо, спортно комби, чиято функционалност не изменя на най-добрите традиции на марката в производството на семейни автомобили.

Новият Peugeot 308SW 1.2 бензин със 130 к.с. използва за първи път новият трицилиндров бензинов двигател PureTech в своята версия с турбо компресор съчетан със 6–степенна механична скоростна кутия или 6–степенна автоматична, включително и stop & start система. Осигурявайки същата мощност и удоволствие, тази модерна технология позволява да се намалят с 21% разходът на гориво и емисиите на въглероден двуокис.

Новото Peugeot 508

Новата лимузина от висок клас на Peugeot е с модернизиран дизайн, обновено оборудване и нови, по-икономични и по-екологични двигатели, съобразени с нормите Евро 6.

Предницата е с изправени решетки и ясно отчертаващ се лъв, променени са челните светлини, бронята, дизайна на капака, отличава се с LED светлини. Трите червени ленти върху стоповете имитират следите от нокти на лъв.

Новият две хиляди кубиков BlueHDi двигател със 180 к.с. е едно най-добрите съотношения между мощност, екология и разход на гориво в сегмента. Предлага се с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Шестстепенна механична или автоматична е скоростната кутия и на новия бензинов Евро 6 двигател с 1600 кубика, мощност 165 к.с. и система Stop & Start за допълнителна икономия.

В интериора изпъкват технически нововъведения като голям сензорен екран върху централната конзола, цветен Head-Up дисплей, автоматично включване на къси и дълги светлини, камера за движение на заден ход, четиризонов климатроник, система за наблюдение на мъртвата зона, JBL HiFi озвучаване и др.