Тоди: Ние сме най-добрият отбор в групата

Парите не правят един отбор фаворит, затова не смятам, че Пирин е фаворит в мача срещу нас, каза старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

Тоди: Ние сме най-добрият отбор в групата

Това, че имат амбиции за А група, не значи, че са по-добрият отбор; това, че имат повече средства, не значи, че са по-добрият отбор, заяви Тоди преди мача в Благоевград. Миналия сезон имаше отбори с бюджет от над милион, които останаха зад нас, отбеляза той.




Добруджа гостува на Пирин в събота, 18 октомври, от 16.00 часа, в мач от десетия кръг на Б група.

Добричлии са осми с 13 точки, а съперникът има шест повече и дели заветното второ място.

В Добруджа няма контузени или наказани футболисти преди тази среща.

Очаквам да стане добър мач, защото Пирин има амбиции за А група и супер публика, а когато играем пред пълен стадион, играем по различен начин, коментира Тоди.

Не бих заменил нито един от футболистите в Добруджа, доволен съм от професионализма и раздаването на всеки от тях във всеки един двубой до сега, заяви Светослав Тодоров. Ние сме най-добрият отбор в групата и сме отбор, който може да се конкурира с участници в А група, смята старши треньорът на жълто-зелените.

Изобщо не съм изненадан, че отбори от чужбина имат интерес към Кристиян Малинов, бе коментарът на Тоди за статия от тази седмица в "7 дни спорт", в която се съобщава за тренсфер на бившия футболист на добричлии от Литекс в Щутгарт през зимата. Това е признание и за Добруджа и неговите съотборници тук, допълни Светослав Тодоров.

Той категорично отрече възможността да поеме Литекс в този момент. Наставникът на добричлии е спряган за заместник на Красимир Балъков, ако той стане национален селекционер. Добруджа е перфектното място за моето развитие и оставам тук, заяви Тоди. Поел съм ангажимент към футболистите на Добруджа, че ще водя отбора поне до края на годината и ще го изпълня, обясни старши треньорът на отбора на Добрич.