Шакира показа слънчицето си

След месеци спекулации, Шакира потвърди най-накрая за връзката си с испанския футболист Жерард Пике по модерния начин, чрез социална мрежа.

Шакира показа слънчицето си
Колумбийската поп звезда, отричаше всякаква информация и отказваше да пусне официални снимки в лайфстайл списания или вестници и вместо това публикува снимка на тяхна романтична снимка в социалната мрежа Туитър.

Фотоса показва прегърната двойка на плаж по залез слънце и под снимката под  Шакира е написала "Представям ви, моето слънчице"

Шакира, което е по-голяма почти с десет години от своя 24 годишен приятел, привлече вниманието на медиите по-рано тои месец, когато клюкарско списание публикува снимка на двойката как се държат за ръце и се целуват.

В началото на годината Шакира обяви края на 11 годишната си връзка с Антонио де ла Руа, който е най-големият син на бившия аржентински премиер. Миналия месец Пике, който играе Барселона, качи снимка в интернет, от празненството за рождения си ден, където е с приятели и с ...Шакира

Двамата се срещат за пръв път когато Шакира записва видеото към официалната песен на Световно 2010 - Waka waka. Тогава Шакира отричаше каквито и да е взаимоотношения с футболиста и на пресконференция беше нарекла тази клюка като "уака уака слух", който хората не биват да взимат насериозно.