Калина Балабанова - първа в листата на ПП АТАКА в Добрич

Водач на листата на партия АТАКА в изборите за народни представители на 5 октомври за Добрич е Калина Петрова Балабанова.

Калина Балабанова - първа в листата на ПП АТАКА в Добрич

Тя е родена 10.02.1990 г. в София, инженер по образование - "Компютърни системи и технологии" на немски език в Техническия университет в София. В момента завършва магистърска степен по същата специалност. Владее немски, английски и руски език. Член е на ръководството на младежката организация на АТАКА.



Калина Балабанова бе народен представител от 42-то Народно събрание, избрана от Добрич, зам.-председател на Комисията по земеделието и храните, член на Комисията по корупция и конфликт на интереси, както и на две анкетни парламентарни комисии. Калина Балабанова всяка седмица посещаваше избирателния си район и помагаше на жителите на Добруджа. По време на мандата на 42-то НС тя прие присърце съдбата на работещите в мина Оброчище, както и на жителите на село Стожер, където е предвидено да се строи депо. Тези и други важни проблеми за добруджанския район бяха представени от парламентарната трибуна.