Времето в четвъртък

И утре времето ще се задържи предимно слънчево. Температурите още малко ще се повишат и максималните ще са между 31° и 36°, по-ниски по Черноморието – между 27° и 30°. Едва привечер над северозападните райони облачността ще се увеличи, възможно е вечерта дори на отделни места краткотрайно да превали. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщава Агенция "Фокус".

Времето в четвъртък

По Черноморието утре ще е слънчево, а максималните температури ще са между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-27°, вълнението ще е 2-3 бала. През деня ще се появи до умерен югоизточен вятър.



В петък вятърът от северозапад-север временно ще се усили, с него ще прониква хладен въздух. Облачността ще се увеличи, на места ще превали. Температурите ще понижат, повече в Северозападна България, и максималните ще са между 28° и 33°. В събота и неделя облачността ще е по-често значителна. На много места ще превали. В неделя вятърът от северозапад ще се усили и с него ще прониква още хладен въздух, съобщава Агенция "Фокус".