Берлускони се отплащал с диаманти и хилядарки в плик за бунга-бунга

Берлускони предложил на Руби да промени живота й, а след това й връчил колие с диаманти и плик с 46 000 евро. Всичко това, разбира се, направил само от "хуманни подбуди".

Берлускони се отплащал с диаманти и хилядарки в плик за бунга-бунга
В медиите продължава да изтича информация от следствието по делото за секс-скандала с неполнолетната мароканска танцьорка Руби и Силвио Берлускони.

Откъс от записите, в който се разказва за „хонорарите" на момичетата, безплатните жилища и подаръците в „плик", публикува италианският вестник La Repubblica.

Руби разказва и как се е запознала със Силвио Берлускони и какъв бил първият „подарък", който получила от него.

"Получих покана за вечеря и дойдоха две коли - в едната имаше карабинери, шофьорът на втората ме съпроводи в дома на премиера Силвио Берлускони. Той ме прие много топло, обсипа ме с комплименти. На вечерята имаше около 30 момичета. След това трябваше да отидем в „бунга-бунга" (неговият личен харем)", разказала танцьорката.

Руби твърди, че след като поискала да си тръгне, Берлускони я извикал в кабинета си и и обяснил, че може „да промени живота й".

Според мароканката тя му отказала с аргумента, че би приела помощ от него „само от хуманни подбуди, а не заради изгода". По думите й Берлускони се засмял „саркастично" и й подал плик, който тя отворила чак в колата.

Вътре имало златно колие с диаманти от Damiani и 46 000 евро.

„След това съм била в дома на Берлускони още три пъти", завършва разказа за запознанството им танцьорката.