ММА боец от Добрич спечели дебютния си международен мач

Драгомир Йорданов се завърна триумфално на ринга. Той се наложи с нокаут още в края на първия рунд и записа шестата си победа от 7 професионални ММА срещи.

ММА боец от Добрич спечели дебютния си международен мач



Добричлията Драгомир Йорданов победи украинеца Юрий Штембуляк в професионален ММА мач. Битката бе гвоздеят на гала вечерта на открития шампионат по бойни изкуства на Европа "Golden Gate Bulgaria", събрал над 300 бойци от 7 държави в зала "Владислав" във Варна тази седмица.

Срещата, предвидена за 3 рунда по 5 минути, продължи едва 4 минути, в които Драго напълно доминираше над украинеца. Добричлията спечели с технически нокаут.

Това бе първата международна среща за Драгомир Йорданов, който преди нея имаше 5 победи и 1 загуба срещу българи на префесионални състезания по смесени бойни изкуства. Освен това той се завърна с победа на ринга, след като заради контузия цяла година бе извън спорта.

Драгомир Йорданов благодари на спонсорите си Бакарди клуб - Добрич и Викинг инс, които са подпомогнали финансово подговоката му за тази битка.

Припомняме, че Драгомир Йорданов е първият професионален ММА боец от Добрич. Той живее в родния си град, но се състезава за клуб "Десант" - Варна. Освен състезател, Драгомир Йорданов е и треньор по ММА в спортна зала "Арена" в Добрич.