Тоди: Целта ни е да побеждаваме във всеки мач

Благодаря на Община Добрич и на президента на клуба Валентин Василев, че направиха всичко възможно да запазим отбора и той да продължи да радва феновете, заяви старши треньорът на Добруджа Светослав Тодоров.

Тоди: Целта ни е да побеждаваме във всеки мач

Всички футболисти остават, като голяма част от тях направиха много компромиси, за което им благодаря, допълни наставникът.



В първата тренировка от лятната подготовка днес се включиха всички футболисти от досегашния състав, с изключение на тримата завърнали се в отбора от Ловеч - Кристиян Малинов, Красимир Станоев и Александър Конов. Имам желанието те да играят отново за Добруджа, но това зависи от Литекс, обясни Светослав Тодоров.

Подготовката на отбора ще се проведе изцяло в Добрич. Условията в Добриджа са на високо ниво за България, на нивото на голяма част от отборите в А група, смята старши треньорът на жълто-зелените.

Основната цел на Добруджа остава запазване на мястото в Б група, но отново ще играем за победа във всеки мач, обясни какви са амбициите на тима Тоди и припомни, че през изминалия шампионат 2 гола разделиха добричлии от второто място.

Още новини от първата тренировка на Добруджа:

Първо ново попълнение в Добруджа - (ТУК)
Добруджа с нов помощник треньор - (ТУК)
Добруджа договори 5 контроли - (ТУК)
Симеон Симеонов: Добруджа ще се представи много силно и през следващия сезон - (ТУК)