АТАКА подпомогна финансово семейство от Тошево и момиче от Добрич

Народният представител от АТАКА Калина Балабанова продължи кампанията на българските националисти „Православна солидарност“.

АТАКА подпомогна финансово семейство от Тошево и момиче от Добрич



Депутатът от АТАКА и координаторът на националистите за Генерал Тошево Димчо Кръстев подпомогнаха финансово семейството на Тихомир и Дияна Пеневи. Двамата са безработни и активно търсят работа, но късметът не е на тяхна страна. Те имат и две деца, като синът им работи от три месеца срещу минимално заплащане, а дъщерята им е студент в Пловдив, където учи медицина. Трудностите в живота на семейството не спират развитието на дъщеря им, заради чието образование Тихомир и Дияна теглят заеми, за да заплатят семестриалните такси. Дългите години и периоди на безработица са натрупали на семейството дългове, неплатени здравни осигуровки. С дарението на националстите, семейството ще успее да покрие свои задължения и да осигури прехраната си през следващите седмици.

Ден по-рано кандидатът за евродепутат от АТАКА Атанас Атанасов и Калина Балабанова дариха средства на 22 годишната Даниела Димитрова. Младото момиче е родено в Добрич, като едната й ръка е недоразвита. Въпреки това, Даниела не се предава пред трудностите в живота. В момента работи в магазин в Стожер. Мечтата й е да продължи своето образование. Партия АТАКА дари средства, които да помогнат на Даниела Димитрова да успее да си закупи протеза за ръката. Националистите поеха ангажимент да й помагат и за в бъдеще.


Купуването и продаването на гласове е престъпление.