В СПА студио Тони ще се поглези вторият късметлия в томболата на Мебел 94

В 17,30 часа вчера, в ефира на радио Добруджа, отново водещата Даниела Русева изтегли втория печеливш в тримесечната игра на мебелна фирма „Мебел 94” - град Добрич. Късметлията е 54-годишният Юлиян Парушев, който се обзавел с нови кухненски шкафове „Агата”, на стойност 334 лв. Направил е своята покупка на 14 март, само ден преди финалната права за участниците във второто теглене.

В СПА студио Тони ще се поглези вторият късметлия в томболата на  Мебел 94
Мъжът бил много скептично настроен към възможността да спечели и дори се колебаел дали изобщо да пусне талончето си в кутията с номерата на останалите участници, сподели за Добрич Онлайн, г-н Русев собственик на фирмата . Късметлията, спечелил спа услуга по избор в студио за красота и спа „Тони” в град Добрич, е пазарувал във фирменият магазин на „Мебел 94” в град  Дългопол. Да му е честита наградата!

Играта продължава до 15 април и в нея участват всички пазарували на стойност минимум 100 лв във всеки фирмен магазин на  "Мебел 94" в град  Добрич, град Дългопол и град Балчик. Голямата награда Уикенд за двама в Истанбул ще се изтегли на 18 април, отново в ефира на радио Добруджа в 17,30 часа, като за нея ще се борят всички участници в периода 15 януари-15 април.  За допълнителна информация може да посетите фирмения сайт на „Мебел 94“ - http://www.mebel-94.com .