АТАКА откри кампанията си в Добрич с дарение

Българските националисти от АТАКА откриха предизборната си кампания и в Добрич. Народният представител Калина Балабанова дари средства на възрастен мъж от Крушари. Петър Кулчев е симпатизант на АТАКА от години. Има рак на панкреаса и за лечението му са необходими много средства. Пред Балабанова, мъжът разказа, че за кратък период от време, заради болестта е отслабнал с 30 килограма. Финансовата помощ на депутата ще покрие разходите за предстоящото му влизане в болница.

АТАКА откри кампанията си в Добрич с дарение

АТАКА



Националистите откриха кампанията си и в Стожер. Свещеници от Добрич осветиха курбан, който бе раздаден на десетките жители на Стожер и околните населени места за тяхното здраве и благополучие.

АТАКА

Гости на откриването на кампанията бяха Калина Балабанова и кандидатът за евродепутат от листата на патриотите Атанас Атанасов, които бяха посрещнати по стара българска традиция с хляб и сол. Дамите от състава за фолклорни песни в селото поздравиха гостите с характерните за Добруджа народни песни. Кръшни хора пък се извиха на площада пред читалището в Стожер.


„Освен жителите на Стожер виждаме, че и времето е с нас. Този пролетен дъжд, който вали в момента е благодатен за Добруджа. Надявам се да ни върви по вода и да получим още веднъж вашата подкрепа, с която да успеем да влезем Европейския парламент“, заяви кандидатът за евродепутат и областен координатор на АТАКА за Добрич Атанас Атанасов.

„Независимо дали е предизборна кампания или не, всяка седмица аз съм в Добруджа. Стожер е едно от населените места, които посещавам най-често и съм пряко запозната с проблемите на местните. По време на нашата кампания няма да спрем да помагаме на хората, както сме го правили и досега“, категорична е Калина Балабанова.

Националистите ще заложат в кампанията си на благотворителността и преките срещи с хората.