Цонко Цонев: Бойкотираме мача с Левски

Мач между Калиакра и Левски в събота може и да няма. Домакините от Каварна се заканиха да бойкотират срещата, заради назначението на рефера Ивайло Стоянов да свири Черно море - ЦСКА в неделя. Кметът на Каварна Цонко Цонев е бесен, че този съдия получава наряд само 2 седмици след грешките му на мача Калиакра - Славия.

Цонко Цонев: Бойкотираме мача с Левски

Вече нямаме друг изход спрямо своеволията на съдийската комисия и нейния председател, заяви за www.dobrichonline.com кметът на Каварна Цонко Цонев. Ако БФС не вземе мерки, в събота в Каварна мач няма да има, съобщи градоначалникът.


 

Този съдия Ивайло Стоянов трябваше да бъде наказан за 2 месеца за грешките на мача Калиакра - Славия, а вместо това е пробутан тихомълком да ръководи Черно море - ЦСКА, той е протеже на шефа на съдийската комисия Костадин Костадинов, каза още Цонко Цонев, който смята, че Ивайло Стоянов няма да се справи във Варна.  Ако мачът в Каварна не се проведе, това ще доведе до финансови загуби на БФС. Футболната централа ще дължи неустойка на телевизията, излъчваща българския шампионат.