Тоди: Ботев паркира автобуса пред вратата

С този английски израз старши треньорът на Добруджа описа играта на Ботев (Враца) при нулевото равенство на стадион "Дружба" в Добрич.

Тоди: Ботев паркира автобуса пред вратата

Б група е за младите футболисти – да се учат и да се развиват, а това трудно ще стане с такава игра - като тази на съперника, смята Светослав Тодоров. 11 човека застанаха пред вратата си и не ни атакуваха, аз такова нещо не съм виждал, заяви наставникът на Добруджа след мача с Ботев (Враца), завършил 0:0. Това бе седмият ни мач за месец март, което е много за нивото на Б група, но момчетата отново показаха желание и старание, не може да се говори за умора в отбора, защото ние атакувахме постоянно, коментира Тоди представянето на своите футболисти. От думите му стана ясно, че капитанът Симеон Симеонов е бил заменен принудително, заради получена контузия.



Доволен съм от спечелената точка, заяви старши треньорът на Ботев (Враца) Бойко Величков. Още през седмицата казах, че Добруджа е един от отборите, който прави приятно впечатлние с добрата организация на игра, затова до последно се колебаех по какъв начин да излезем срещу тим, който се опитва да гради постепенно играта – дали да пресираме дълбоко в противниковата половина или да играем затворен футбол на контраатаки, радвам се, че взехме една точка, макар и по-втория, по-грозния начин, обясни наставникът на гостите. Ботев (Враца) е застрашен от изпадане от Б група и аз и футболистите сме длъжни да изпълним целта си, понякога тази цел се изпълнява с грозен футбол, коментира Величков. На домакините им бе трудно да създадат чисти положения, защото ние играхме много прибрано, много затворено, каза още старши треньорът на Ботев (Враца).