Васко Кръпката с концерт в Добрич

На 21 март (понеделник) едно от най-големите имена на българския рок - Васко Кръпката ще изнесе концерт в Добрич. Известният блусар, китарист и певец ще се изяви на сцената в Общински младежки център "Захари Стоянов".

Снимка: www.vaskothepatch.com

Васко Кръпката с концерт в Добрич

В интервю за www.dobrichonline.com Васко Кръпката разсясни, че в Добрич групата му ще представи два албума - сборния "Васко Кръпката The Best" и новия "Емигранти". Концертът в Добрич ще продължи до откат, публиката я очаква дълго шоу, имаме много песни да представим, категоричен е рокаджията.


 

Нямаме никакви спонсори, но тръгваме на малко турне из България, сподели още Васко Кръпката. Освен Добрич в тура са включени още Варна, Бургас и Несебър. След това музикантите ще забият и зад граница - Амстердам, Люксембург, Брюксел и Будапеща.

 

Васко Кръпката е водеща фигура в инициативния комитет за изграждане на паметник на Георги Минчев в Каварна. Той бе основен инициатор и организатор на снощния благотворителен концерт в Sofia Live Club в подлеза на НДК. Васко Кръпката, Милена, Звезди, Кирил Маричков и много други пяха в подкрепа на идеята.

 

Концертът беше страхотен, бяхме 14 групи, разказа Васко Кръпката. Клубът е малък, но в него се забавляваха около 200 човека, разказа още той.

 

Концерт за големия Георги Минчев ще се проведе и в Каварна.